2008 Saturn VUE: inspireret af Opel

General Motors’ Saturn division er hårdt arbejde på at bygge en erstatning for sin lille SUV, Saturn VUE. I øjeblikket er strengt baseret på amerikanske teknologi, 2008 VUE forventes at være stærkt baseret på teknologi, Opel: Opel er General Motors’ vigtigste europæiske mærke. Dette er gode nyheder for dem, der var bekymrede over at GM vil droppe Saturn VUE. I stedet, SUV får nyt liv og yderligere støtte via dens nye forhold med Opel. Selv om det er for tidligt at vide alle detaljer om den kommende Saturn VUE makeover, er der nogle ting vi kender denne moderniseret model.

Lige siden Saturn frigivet de første “S-serien” modeller tilbage i 1990, har firmaet kæmpet for at bevare en enestående identitet. Forsømt af forældrene GM, måtte opkomling Saturn mærke vente næsten et årti før ekstra køretøjer blev føjet til sin linje herunder Saturn VUE SUV. Sammen med “L serie” mellemstore biler, tre køretøj linjer [ION har erstatte S-serien] fuldt omfattede linjen Saturn i flere år. Desværre, ingen af de tre modeller var skiller sig ud kunstnere, så mærket lidt i overensstemmelse hermed.

Med lukningen af Oldsmobile er kommet nyt liv til Saturn. Nu en fuldt integreret GM division, Saturn får ekstra køretøjer at hjælpe oksekød op sin linje. Trække på dens velanskrevne forhandlernet og høj forbrugernes tilfredshed scores, er Saturn bliver hurtigt genskabt i en europæisk stil division. Saturn har Opel at takke for.

Sammen med den kommende midsize sedan til Aura, der er stærkt baseret på en Opel design, vil Saturn VUE være baseret på Opel Antera GTC. Et Antera koncept har været at gøre runder af auto shows i hele Europa og hvad vi ved om Antera point til hvad vi kan forvente at se med VUE.

Antera er lidt mindre i størrelse end den nuværende Saturn VUE; selv om Antera vil efter sigende har kun to døre, vil Saturn VUE model få fire døre. Begge køretøjer er tættere i størrelse til de nuværende modeller, Toyota RAV4 og Honda CR-V, deres vigtigste konkurrenter. Denne mindre størrelse tillader også Saturn til at indføre en lidt større 7 passager SUV næste år, i Outlook.

2008 Saturn VUE vil indslag både fire og seks cylindrede gasdrevne motorer. Forvente både AWD og RWD skal tilbydes. Den Antera forreste ende vil fornyes for maskestørrelser med de nuværende Saturn udseende. Ud over dette, vil VUE sandsynligvis indarbejde aktuelle GM teknologi med opgraderet sikkerhed og ydeevne funktioner inkluderet. En basispris på omkring $20.000 for modellens FWD er sandsynligt med fuldt lastet AWD versioner detailhandel for så højt som $30K.

I 2008 Saturn VUE vil blive bygget i Spring Hill, TN hjem af den oprindelige Saturn anlæg. Sammen med Outlook, auraen, SKY roadster, RELAY crossover og ION compact, er at blive pustet nyt liv i Saturn takket være Opel. Dette er gode nyheder for Saturn fans, der har loyalt støttet bilproducent siden dens begyndelse, mere end 15 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.