Sådan laver du et DIY brandmand kostume

Du kan lave et DIY brandmandskostume til dit barn, hvis du vil have et unikt og omkostningseffektivt kostume. Hvis du ser på online fotos, kan du købe en brandmandsuniform. Eller lav din egen. Du bliver nødt til at lægge en vis indsats og tid, når du opretter din egen brandmandsuniform. Det er muligt at genbruge gamle materialer som en kjoleskjorte. Sort materiale er det bedste valg til en brandmandsfrakke. En lang skjorte og en mørk buks er afgørende. Selvom du deltager i natfunktioner, kan det være nødvendigt at bære tøj nedenunder.

DIY brandmand kostumer kan laves ved at købe en sort skjorte på en sparsommelighed eller håndværk butik eller brandmand-kostume.dk, eller bruge pap til at lave bukserne. Du kan også lave dette kostume ved hjælp af gult ducttape og pap. Du kan også købe et brandmandsbrandmandskostume, hvis du ikke har disse materialer. Til de sorte bukser kan du lave seler ved hjælp af gul gaffatape og fastgøre dem med gaffatape eller stifter. Til sidst skal du binde selerne på ryggen ved at krydse dem.

Du kan finde et godt køb kostume i en dollarbutik, hvis du er på jagt efter et simpelt. Du finder et bredt udvalg af sorte hardhats i dollarbutikken kostume sektion. Hvis du ikke vil bruge pengene på en hård hat, kan du gøre den sort. En hård hat er en anden mulighed for brandmandens uniform. Bukserne kan laves ved at skære strimler af sort stof til fastgørelse foran. Hvis du leder efter et mere detaljeret DIY brandmandskostume, kan du købe en hård hat i dit lokale stormagasin.