Se gratis HDTV med en udendørs antenne

Med en udendørs antenne kan du se HDTV gratis af omkostninger. Alt du behøver er en high definition-tv eller en HDTV-ready tv. Hvis du har en HDTV-ready TV så skal du måske high-def tunere som Humax HRA100. Disse er høj def-tunere, der vil gøre det muligt for dig at se HDTV gratis. Denne tuner kan modtage udsendelser, der er høj-def.

Du har brug for en antenne, der kan installeres udendørs, som er forbundet til din HDTV eller high-def-tuner. Hvis du er tæt på signalerer tårnet, udsendelser high-def så kan du bruge indendørs antenner også. HDTV signaler betragtes som line-of-sight signaler og derfor du får en bedre modtagelse af HDTV-signaler, hvis din antenne er i overensstemmelse med tårnet, der sender HDTV-signal. Til dette formål er det bedre at installere din antenne i taget på dit hus.

Nogle af værktøjerne og tilbehør, skal du installere HDTV-antenne i dit tag og derefter for at slutte den til HDTV eller high-def tunere, monteringsdele, skruenøgle, bor, skruetrækker, grundstødning wire (længde skal være tilstrækkelig til at køre fra den antenne til jorden), grundstødning rem, coax grundstødning blok, og et afskærmet 72 ohm koaksialkabler (alle vejr). Længden af coaxial kabel vil afhænge af afstanden fra antennen og det sted, hvor du har din HDTV eller high-def-tuner. En kort kabel til at forbinde til TV og boligen hvor du sætter kablet fra antennen er nødvendig. Med disse værktøjer og tilbehør kan du forbinde din HDTV antennen på taget af dit hus.

Hvis du planlægger at købe en HDTV-antenne, der er mange modeller til rådighed på markedet. Du har mulighed for at vælge den rigtige model ifølge det budget, du har. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige antenne der er websteder til dette formål. En simpel søgning i en søgemaskine vil give dig masser af tips om dette emne. Disse websteder har en brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for at indtaste din adresse og så de giver dig valget af HDTV-antenne, der passer din placering. De beslutter om valget ved at overveje det tårn, der sender HDTV signaler til din placering. Afstand af tårnet spiller en rolle i valget af antennen. Det er bedre at vælge en, der er certificeret af Consumer Electronics Association (CEA). De mest populære er dem, der har multi-element i dem. Med flere elementer er ghost billeder reduceret drastisk.

Mens du installerer dit HDTV antenne på taget toppen er det bedre at have en forsamling, der kan flyttes nemt. Du skal også kunne dreje antennen for at justere retningen af elementerne, så de er i overensstemmelse med tv-tårnet. Hvis du har to eller flere tv-tårne inden for en kort vinkel af placeringen af din antenne, så du kan bruge enheder som ¡® antenne rotator¡¯ at vælge den bedste tårn hvorfra du modtage HDTV-signal. Når du placerer antennen Sørg for, at du tilslutter antennen og HDTV med coaxial kabel. Kontroller, at der ingen metalliske genstande i nærheden af antennen. Metalliske genstande forstyrre måde funktionerne antenne.

Når du har installeret din antenne tune ind på nogle station og derefter justere vinklen på antennen således at du får en stærk HDTV-signal. Når du får den rigtige kvalitet af signal spænd skruerne på din parabol og sikre antenne. Glem ikke at jorden antenne for at beskytte dit HDTV fra de elektriske overspændinger, der kan vises fra tid til anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.