Eseential Bar udstyr

Du virkelig behøver ikke at være en professionel bartender at blande oprindelige drinks, giver du bruger de relevante værktøjer til jobbet. Du vil helt sikkert finde nogle af de redskaber nedenfor allerede i dit hjem, og du kan altid improvisere med hverdagens køkken gadgets. Hvis imidlertid gå du shopping at bestanden op på bar udstyr, er den vigtige funktion at huske at redskaber skal være let at rengøre, og derfor rustfrit stål elementer og glas er særligt velegnede.

En cocktail shaker er et absolut must for dit hjem bar. Det bruges primært til at blande drinks med ingredienser, der er vanskelige at kombinere glat, æggeblommer, likører, frugtjuice og fløde. Enhver god bar-levering butik vil lager en bred vifte af shakers og du er sikker på at finde en der passer til dit budget og behov.

En standard version er en tre-del shaker, som består af et bægerglas, låg og en indbygget si, at holde tilbage stykker af is og frugt Gruber eller frø, når hælde cocktail. Sin ulempe er, at sien er meget vanskeligt at rengøre og væsken strømmer langsomt. Todelt Boston shaker består af en stor rustfrit stål bægerglas og en mindre en lavet af blykrystal, der passer indeni og har den fordel, at glas bægerglas er også velegnet til brug som en blanding af glas.

Jeg finde fagfolk som regel favoriserer en to-delt rustfri-stål eller sølv shaker, fordi det er nemmere at lukke end Boston shaker. Når du bruger en to-delt shaker eller en blanding af glas, vil du har brug for en runde, rustfrit stål bar si. Dette har en kant som et sammenrullet foråret, og det bør passe nøjagtigt ind i toppen af shaker eller blanding af glas, hvilket gør det uundværligt når belaste cocktails, så isen og stykker af frugt eller pitten ikke falder ind under glasset. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge en ny tesi i stedet.

Du skal også bruge en blanding af glas, også kaldet en shaker glas, for hver drink, som er vakt, ikke rystet, som klart drinks og dem, der foretages fra let blandet ingredienser. Når shopping for en blanding af glas, kigge efter en med en kapacitet på omkring 1 kvart (nok til 3 eller 4 drinks). En lang-håndteres bar skeen er et alsidigt værktøj, der anvendes af bartendere til rør ingredienserne i den blanding af glas, som en måleske til at tilføje den rigtige mængde af ingredienser til mange cocktails, og til at knuse flavoring ingredienser.

De fleste bar-ske håndtag er 10 inches lang og lavet af rustfrit stål eller sølv. På toppen af håndtaget der er normalt en disk kaldes en muddler bruges til at “rod”, eller knuse, stykker af jeg (mil, urter eller sukker terninger. Ske på den modsatte ende holder 1/6 ounce af væske, eller det samme beløb som en standard køkken teske. Den afrundede bagsiden af skeen er også nyttigt for langsomt hælde lag af likør i et glas, når du ikke ønsker lag, der blandes. En bar piskeris er også nyttigt for røring og blanding.

En virkelig uundværlig element til din bar er en dobbelt-ended bar foranstaltning, fordi nøjagtige mængder af ingredienser er nødvendige for at gøre en drink. Også kaldet en pony-jigger foranstaltning, er disse normalt lavet af rustfrit stål med en 1-ounce cup i den ene ende, kaldes en pony og 1 + 1/2 til 2 ounce foranstaltning i den anden ende, kaldes en jigger. Når du går på indkøb, kigge efter en foranstaltning med nem-at-læse 1/4-ounce og 1/2 hakkekød markeringer inde jigger slutningen. Alternativt kan du bruge en standard shot glas med markeringer på det. Hvis du ikke har enten foranstaltning, bruge et standard sæt af køkken måling skeer €” 3 teskefulde eller 1 spsk, lige 1/2 ounce, 4 tsk lige 3/4 ounce og 2 spsk lig 1 ounce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.